• Головна
  • Світ
  • Не знав про свій виграш: чоловік ледь не втратив 300 тисяч доларів, бо лишив виграшний лотерейний квиток у бардачку

Не знав про свій виграш: чоловік ледь не втратив 300 тисяч доларів, бо лишив виграшний лотерейний квиток у бардачку

Не знав про свій виграш: чоловік ледь не втратив 300 тисяч доларів, бо лишив виграшний лотерейний квиток у бардачку

У США в Південній Кароліні чоловік, який захотів залишитись анонімом, ледь не втратив 300 тисяч доларів, які він виграв у лотерею.

Він не знав про свій виграш, адже взагалі забув, що купив виграшний лотерейний квиток.

Про це пише New York Post.

Чоловік два дні їздив з виграшним квитком, який він купив на заправці у Блайтвуді разом із пляшкою води, перш ніж згадав, що цей квиток у нього є.

«Я кинув квиток у бардачок автомобіля й забув про нього», — так чоловік поянив свій вчинок організаторам лотереї.

Згадавши про існування квитка, чоловік побачив, що він виграв. За його словами, це він відчував «неймовірну радість», коли їхав по свій приз. Крім того, позитивні емоції отримав й власник заправки, де чоловік купив квиток, адже заправка отримала 3 тисячі доларів комісійних за продаж виграшного квитка.

Зауважимо, що шанс на виграш у цій лотереї становив 1 з 900 000. Загалом у лотереї розігрували три таких призи. Решта двоє переможців ще невідомі. Водночас чоловік, який переміг, поки що не каже, що планує з цими грошима.

Додамо, що Південна Кароліна є одним із восьми штатів, які дозволяють переможцям лотереї залишатися анонімними. Також це можливо Делавері, Канзасі, Джорджії, Меріленді, Північній Дакоті, Огайо та Техасі.

Нагадаємо, 82-річний космічний турист вирішив вдруге відвідати космос, цього разу з дружиною. Він придбав два квитки на подорож навколо Місяця у кораблі Starship компанії SpaceX.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності