• Головна
  • Спорт
  • Футбол: Україна поступилася Аргентині з рахунком 0:2

Футбол: Україна поступилася Аргентині з рахунком 0:2

Олімпійська збірна України з футболу

Україна завершила виступи на Олімпіаді-2024 у футболі

Олімпійська збірна України зіграла з Аргентиною у межах третього туру групового етапу Олімпійського футбольного турніру в Парижі. Зустріч відбулася на "Ліон Стадіум" у Ліоні.

Стартовий склад України на матчі проти Аргентини був таким: Кирило Фесюн — Ілля Крупський, Максим Таловєров, Арсеній Батагов, Мартинюк — Дмитро Криськів, Валентин Рубчинський, Михайленко — Максим Хлань, Данило Сікан, Максим Брагару.

Перший гол у матчі забили у ворота України на початку другого тайму. На 47 хвилині м’яч прилетів у ворота України. Відзначився форвард Тьяго Альмада. Рахунок став 1:0 на користь Аргентини. На 90 хвилині збірна Аргентини подвоїла перевагу. Медіна пробив з-за меж штрафного. Рахунок став 2:0.

Україна завершила виступи на Олімпіаді-2024 у футболі. Груповий етап Україна завершила на останньому місці з 3 очками (поступилася Іраку третім місцем через програний матч на старті турніру).

Нагадаємо, що в першій грі Олімпіади-2024 олімпійська збірна України зазнала поразки від збірної Іраку з рахунком 2:1. Після чого з таким самим рахунком здолала команду Марокко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності