• Головна
  • Спорт
  • Українська збірна перемогла у другому матчі групового турніру Чемпіонату Європи з футболу

Українська збірна перемогла у другому матчі групового турніру Чемпіонату Європи з футболу

Перемога української збірної на Євро-2024

З рахунком 2:1 Україна перемогла Словаччину

У п’ятницю, 21 червня збірна України зіграла другий матч групового раунду Євро-2024 проти команди Словаччини. З результатом 2:1 національна команда перемогла суперників.

Хід гри

На 17 хвилині матчу Україна пропустила гол від словаків. Іван Шранц головою замкнув подачу з флангу і команда Словаччини вирвалась уперед із рахунком 0:1. Вже в другому таймі українці зрівняли рахунок — 1:1. На 54 хвилині гол у ворота суперників забив Микола Шапаренко. Зрештою, українська збірна вирвалася вперед на 78 хвилині матчу. Вирішальний гол з передачі Миколи Шапаренка забив Роман Яремчук з львівської школи футболу. Відтак національна збірна перемогла словаків із рахунком 2:1.

Перед грою з словаками у стартовому складі були зміни

До слова, в цьому матчі у складі збірної відбулися певні зміни. Після провальної гри з румунами наша збірна замінила чотирьох футболістів:

  1. Трубін замість Луніна
  2. Тимчик замість Коноплі
  3. Бражко замість Степаненка
  4. Ярмоленко замість Циганкова

Нагадаємо, цьогоріч фінальну частину чемпіонату Європи приймає Німеччина. У першому матчі групового турніру Євро-2024, який відбувся 17 червня, Україна програла Румунії з рахунком 0:3. Наступний матч національна збірна гратиме з Бельгією. Поєдинок відбудеться у середу, 26 червня о 19 год на Мерседес-Бенц Арені, що в німецькому місті Штутгарт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності