• Головна
  • Суспільство
  • В областях створені мобільні бригади для хімічного радіаційного та біологічного моніторингу

В областях створені мобільні бригади для хімічного радіаційного та біологічного моніторингу

Вони перевіряють показники навколишнього середовища

На випадок виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій в кожному регіоні діють мобільні бригади, які займаються хімічним, радіаційним та біологічним моніторингом. Про це повідомив головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

"Проти нас веде війну ворог, який не дотримується жодних правил ведення війни. Саме тому ми маємо бути готові реагувати на ситуації будь-якого характеру та постійно слідкувати, чи в нормі показники навколишнього середовища. Для цього і працюють створені на рівні Центрів контролю та профілактики захворювань мобільні бригади", — зазначив Кузін.

Також повідомляється, що проводяться заходи щодо забезпечення санітарного та епідеміологічного добробуту на деокупованих територіях. Йдеться про дослідження якості та безпечності питної води для населення, проведення заходів із дезінсекції, дезінфекції та дератизації.

Нагадаємо, раніше у Львівській обласній військовій адміністрації пояснили, як жителям області дізнатися про хімічну атаку. Зокрема про те, як розпізнати хімічну атаку та убезпечити себе від неї читайте тут.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності