Львівська міськрада закупить інноваційні ліки для хворих на СМА

Львівська міськрада закупить інноваційні ліки для хворих на СМА

За кожну придбану за кошти місцевого бюджету упаковку препарату компанія Roche безкоштовно надасть додаткову упаковку ліків

Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю з фармацевтичною компанією Roche, повідомило Управління охорони здоров'я Львівської міської ради.

Це дасть змогу цього року забезпечити ліками шістьох дітей зі спінальною м’язовою атрофією (СМА), які не потрапляють під державну програму і проживають у Львівській громаді. Зокрема, завдяки співпраці з компанією Roche Україна дитяча лікарня святого Миколая Першого медичного об'єднання Львова візьме участь у програмі «Об'єднані заради здоров'я».

Йдеться про закупівлю інноваційного перорального препарату для терапії пацієнтів з СМА, які проживають у Львові. Згідно з умовами програми, за кожну упаковку препарату, куплену за кошти місцевого бюджету, компанія Roche безкоштовно надасть додаткову упаковку лікарського засобу. Завдяки цьому 2023 року вдасться забезпечити цими ліками усіх шістьох дітей зі СМА першого і другого типів, які проживають у громаді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності