Приватні школи Львова: 5 середніх загальноосвітніх закладів

школи

Приватна школа — це заклад повного дня. У вартість навчання також входить харчування та додаткові гуртки

Кожна десята школа Львова — приватна. Як і державні, вони виконують затверджену Міністерством освіти й науки програму. Навчання тут включає базові та додаткові предмети. Учні приватних шкіл мають більше ресурсу, щоби перевірити, як використати на практиці теоретичні знання шкільної програми. Ба більше, зазвичай приватні школи — це заклади повного дня, які включають харчування та гуртки. Так батькам не потрібно думати про додатковий розвиток своєї дитини.

Приватна школа «MRIYDIY»

Приватна школа повного дня для учнів 1 - 11 класів. Тут навчають сміливо мріяти та діяти. Викладачі закладу впевнені, що вміння та навички, які дитина здобуває в школі, мають бути корисними в дорослому житті. Тому навчальний процес у школі побудований так, щоб збагатити світогляд учня, розвивати креативне, проєктне та критичне мислення; познайомити з основами комунікації та підприємництва. Приватна школа «MRIYDIY» готує школярів до кембріджських іспитів Cambridge Young Learners English. 20 % щоденних занять проходять англійською. Тут працює понад 100 викладачів та навчається більше, ніж 600 дітей. Заклад має сертифіковане укриття із безперебійним електропостачанням. Учні 2–11 класів також можуть навчатися дистанційно. Онлайн-уроки проходять у реальному часі з 16:30 до 19:30 в будні, крім п’ятниці.

Адреса приватної школи «MRIYDIY»: вул. Угорська 12 Е, м. Львів

Приватний ліцей «Дивосвіт»

Приватний заклад загальної середньої освіти для учнів 5 - 11 класів. Тут навчають користуватися вміннями та навичками в житті. Школа спеціалізується на вивченні англійської мови. Уроки іноземної проходять щодня. Кожен п’ятий — проводить Native Speaker. Це допомогає учням швидше побороти мовний бар’єр. «Дивосвіт» — це школа без гаджетів, яка навчає дитину проводити вільний від занять час з користю. Ліцеїсти «Дивосвіту» можуть відвідувати басейн «Три стихії» замість звичайних уроків фізкультури. Тут також діють додаткові гуртки: робототехніка, шахи, профорієнтація, журналістика, футбол, мистецтво, English speaking club, вокал та хореографія. Заклад має сертифіковане укриття з окремими кабінетами та коворкінгами. Тому учні ліцею навчаються в безпеці під час повітряної тривоги.

Адреса приватного ліцею «Дивосвіт»: вул. Щирецька 36, м. Львів

Приватний навчально-виховний комплекс «ЕКОЛЕНД»

Мережа приватних освітніх комплексів, що складається із трьох закладів: садка, школи та ліцею. Понад 11 років тут розкривають таланти та розвивають вміння учнів. 65 учнів ліцею «Еколенд» здобули золоті сертифікати природничого конкурсу «Колосок», 10 учнів — золото на конкурсі англійської мови «Гринвіч». Навчальна програма ліцею поділяється на три напрями: ІТ, Linguistic, Art. Перший передбачає поглиблене вивчення математики та інформатики, другий — іноземних мов, третій — гуманітарних та творчих спеціальностей. Крім базових предметів, учні можуть відвідувати 35 додаткових гуртків. Колектив закладу проводить майстер-класи, влаштовує традиційні свята та вечірки, тематичні збори та екскурсії. «Еколенд» навчає дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в школі-садку, учнів 1–11 класів — у ліцеї.

Адреса школи-садка «Еколенд»: вул. Плугова 12, м. Львів

Адреса приватного ліцею «Еколенд»: вул. М. Гориня 11 (Сихів), м. Львів

Приватна школа «ІТ STEP School»

Приватна загальноосвітня школа з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов для учнів 1–11 класів. Викладачі закладу інтегрували ІТ-технології в процес навчання. Програма «ІТ STEP School» включає програмування, дизайн, мережі, створення ігор, сайтів, розробку мобільних додатків. Класи школи облаштовані як простори віртуальної реальності, фото-,  відео студії. Підручники та інші навчальні матеріали зберігаються в навчальному комп’ютері учня. «ІТ STEP School» спеціалізується на поглибленому вивченні англійської мови. Заняття іноземною проходять у групах за рівнем знань. Це мотивує та покращує результати дитини. За виконані завдання учні отримують віртуальні гроші, які можна витратити в шкільному магазині. Навчання побудоване так, що учням не потрібно виконувати домашні завдання. Програма старшої школи включає підготовку до НМТ.

Адреса приватної школи «ІТ STEP School»: вул. Замарстинівська 83 А, м. Львів

Приватна школа «Alterra School»

Українська мережа приватних шкіл, що популяризує демократичне навчання. Філософія школи збігається з підходами британської приватної школи Олександра Нілла Summerhill School. Головною цінністю закладу є повага до особистих кордонів дитини. Навчальна програма включає понад десять методик — від інтелект-карт до SCRUM технологій, швидкочитання та гейміфікації. Викладачі школи навчають використовувати теоретичні знання в повсякденному житті. Львівська філія «Alterra School» пропонує навчання для учнів 1 - 4 класів. Один клас відвідує до 12 учнів. Навчальний день триває з 9:00 до 19:00, але привести та забрати дітей можна в будь-який час. Школа пропагує здоровий спосіб життя. У розклад включені щоденні прогулянки, меню закладу складається зі страв власної кухні.

Адреса приватної школи «Alterra School»: вул. Окуневського 1, м. Львів

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповіло, що корисніше — гамбургери чи хот-доги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності