• Головна
  • Релігія
  • Релігійні організації Львівщини зможуть надавати психологічну допомогу

Релігійні організації Львівщини зможуть надавати психологічну допомогу

релігійних працівників навчатимуть надавати психосоціальну допомогу

Насамперед йдеться про допомогу людям, які втратили рідних, тим, чиї близькі воюють або перебувають у полоні, або тим, хто розшукує зниклих безвісти

25 серпня відбулась зустріч Львівської ради Церков і релігійних організацій. Вона була частково присвячена співпраці релігійних установ із фахівцями у сфері психологічного здоров’я.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Священники, пастори та інші керівники релігійних організацій зможуть пройти навчання, аби надавати психологічну допомогу. Цей напрям співпраці стане частиною обласної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення.

За словами очільника Львівщини Максима Козицького, важливо побудувати якісну систему взаємодії духівництва із людьми, які насамперед потребують психологічної допомоги.

Навчати працівників церкви будуть за сприяння Координаційного центру при ЛОВА та партнерів центру, чиї офіси є у всіх районах Львівської області.

У таких організаціях люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, можуть безкоштовно отримати не тільки психологічну, але й гуманітарну та юридичну допомогу, підтримку з пошуком житла та роботи.

Щоб дізнатися адресу центру у конкретному районі, потрібно перейти за посиланням: https://loda.gov.ua/project/57381

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності