• Головна
  • Рецепти
  • Шоколадні бомбочки з какао: простий рецепт приготування у домашніх умовах

Шоколадні бомбочки з какао: простий рецепт приготування у домашніх умовах

Шоколадна бомбочка

Щоб отримати какао, шоколадні бомбочки треба розчинити у теплому молоці

Шоколадні бомбочки з какао, які можна розчиняти у теплому молоці, — це оригінальний варіант подачі напою до свят, а також чудова можливість додати трошки дива та солодощів у буденне життя.

Інгредієнти: темний чи молочний шоколад, какао, маршмелоу, молоко.

Для приготування напівкруглі силіконові форми слід змастити вершковим маслом або олією, а потім розтопленим на водяній бані шоколадом. Шоколаду на стінки краще наносити більше, оскільки тонкий шар важко буде витягти. Готові форми потрібно відправити в морозилку на 10-15 хвилин, щоб шоколад застиг.

Після цього треба обережно дістати півсфери з форми, наповнити їх какао та маршмелоу. Кожну начинену півсферу слід накрити другою порожньою. Склеїти їх можна шоколадом, що залишився. Тепер кульки треба знову покласти у морозилку ще на 10 хвилин.

Для використання кульок необхідно нагріти молоко і кинути в нього бомбочку. Тепле молоко розтопить шоколад, а какао разом із маршмелоу наповнить чашку.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA підготувало різноманітні варіації приготування какао — класичне, зі спеціями чи навіть з вином.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності