• Головна
  • Рецепти
  • Рецепти домашньої випічки: готуємо простий пиріг з мандаринами

Рецепти домашньої випічки: готуємо простий пиріг з мандаринами

Рецепти домашньої випічки: готуємо простий пиріг з мандаринами
Фото: pexels

Простий та швидкий у приготуванні рецепт пирога

Одним з обов’язкових атрибутів зими є мандарини. Однак ласувати лише свіжими фруктами може набриднути. Тож LVIV.MEDIA підготувало простий рецепт ароматного пирога з мандаринами.

Інгредієнти: кілька мандаринів,1 яйце, 50 грамів цукру, дрібка ванільного цукру, 100 мілілітрів молока, 60 грамів масла, 160 грамів борошна, 1 чайна ложка розпушувача.

Для початку мандарини потрібно очистити та розрізати вздовж на дві частини.

Водночас в окремій мисці слід змішати яйце з цукром та ванільним цукром. Туди також треба додати олію і розмішати, а після цього додати молоко і ще раз усе змішати. Тепер можна додавати борошно та розпушувач і замішувати тісто. Воно має вийти схожим на густу сметану.

Після цього на сковорідку потрібно покласти столову ложку масла і цукру та дати їм розтанути. Далі слід викласти мандарини. Їх треба лишити на сковорідці на сковорідці на кілька хвилин, а потім залити тістом. Пиріг варто лишити готуватися під закритою кришкою приблизно на 10 хвилин. Після того його необхідно перевернути та досмажити ще кілька хвилин.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA підготувало три прості рецепти запечених яблук, які дозволять повною мірою насолодитися цим десертом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності