• Головна
  • Новини
  • На Львівщині запрацювала карта адмінпослуг: для чого вона потрібна

На Львівщині запрацювала карта адмінпослуг: для чого вона потрібна

На Львівщині запрацювала карта адмінпослуг: для чого вона потрібна

Відтепер людям буде легше дізнатись інформацію про ЦНАП

Мешканці Львівщини відтепер можуть користуватися спеціальною картою адмінпослуг. Її сформував департамент економічної політики Львівської ОДА. Завдяки цій мапі мешканці області зможуть довідатися усі деталі про роботу ЦНАПів.

Мережа враховуватиме зміни до законодавства щодо інституту старост в Україні. На карті ще з'являється нова інформація, оскільки мережа ЦНАПів постійно збільшується.

Для формування мережі надання адміністративних послуг у 2021 році в області передбачені кошти із різних джерел фінансування.

Зокрема майже 23 мільйони гривень субвенції виділили з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП.

Державний фонд регіонального розвитку виділив 10 мільйонів на будівництво одного з найбільших в області ЦНАПів у місті Дрогобич. Також надійшло 3,5 мільйони гривень з коштів розвитку обласного бюджету

Своєю чергою комплексна програма регіонального розвитку коштує 2 мільйони, а на розвиток соціально-економічних територій виділили 900 тисяч гривень субвенції.

Додамо, що Мінцифри анонсувало, що скоро відвідувачі ЦНАПів зможуть скористатися 282 новими послугами. Загалом, вони охоплюють 13 сфер життя.

Нагадаємо, що відтепер львів'яни також можуть перевіряти стан черги у ЦНАПах не виходячи з дому. Більш детально про це читайте тут.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності