• Головна
  • Новини
  • У Білорусі розпочалася масштабна мобілізація: Лукашенко закликав призивати всіх, щоб зібрати врожай

У Білорусі розпочалася масштабна мобілізація: Лукашенко закликав призивати всіх, щоб зібрати врожай

У Білорусі розпочалася масштабна мобілізація: Лукашенко закликав призивати всіх, щоб зібрати врожай

Лукашенко закликав мобілізовувати студентів, робітників, державних службовців

У Білорусі самопроголошений президент алєксандр лукашенко заявив, що країні потрібно "мобілізувати всіх" і направити якомога більше людей на збирання врожаю.

Заяву самопроголошеного президента цитує "Белта".

"Для сільського господарства, підприємств відкрився неосяжний ринок. Ми все можемо продати в Росії, Китаї. Ба більше, ці країни готові купити і вдвічі більше білоруської продукції. Тобто відкрився ринок і ціни пристойні. Тому розмови про те, що десь санкції, якась мобілізація, війна, ще чогось,— не приймаються. Мобілізуйте всіх! Якщо людина піде 5-6 годин попрацює — і батькам у радість, і дитині хороша фізична підготовка", — сказав лукашенко.

Лукашенко закликав мобілізовувати студентів, робітників, державних службовців, інших людей для того, "щоб допомогти прибрати це все". За його словами, за це можна заробити пристойні гроші — "не зараз, так по весні".

Нагадаємо, один із білоруських опозиціонерів Павло Латушка заявив, що Білорусь готується до повномасштабної війни. Зокрема, самопроголошений президент алєксандр лукашенко планує оголосити мобілізацію і у своїй країні.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності