• Головна
  • Новини
  • "Це школа, а не цирк": в Канаді учні протестують проти трансгендерної вчительки, яка має величезні імпланти грудей

"Це школа, а не цирк": в Канаді учні протестують проти трансгендерної вчительки, яка має величезні імпланти грудей

"Це школа, а не цирк": в Канаді учні протестують проти трансгендерної вчительки, яка має величезні імпланти грудей

Фото вчительки-трансгендер Кайли Лем’є стало вірусним, коли її сфотографували з величезними імплантами грудей посеред уроку. Розлючені батьки проголосували за впровадження дрес-коду  у школі, однак шкільна рада Халтонського округу (HDSB) виступила із заявою, в якій пояснила, що її руки зв’язані через Кодекс прав людини провінції.

Про це пише DailyMail.

Лем’є — вчитель техніки в середній школі Оквілл-Трафальгар у елітному житловому районі приблизно в 25 милях на захід від Торонто.

Ймовірно, студенти також не в захваті від такого зовнішнього вигляду їх вчительки-трансгендера. Кілька людей приєдналися до невеликої акції протесту біля школи, один із яких заявив: "Це школа, а не цирк. Ми просто хочемо вчитися".

Внаслідок протестів, Лем’є в школі охороняє як приватна охоронна фірма, так і співробітники регіональної поліції Халтона.

Якщо у школі введуть дрес-код, це може означати, що Лем’є, ймовірно, доведеться відмовитися від штучних імпантів грудей, які продаються в Інтернеті за 1000 доларів США.

Однак, є батьки та учні, які підтримують вчительку-трансгендера.

Округ захистив Лем’є та заявив, що більше не відповідатиме на запитання щодо цієї проблеми, оскільки це "кадрова справа".

Нагадаємо, дівчина зі США має алергію на воду, піт та сльози. Про те, як живе 14-річної Седі Тессмер можна прочитати за посиланням.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності