• Головна
  • Новини
  • Опалювального сезону у Луганській області не буде — Гайдай

Опалювального сезону у Луганській області не буде — Гайдай

Опалювального сезону у Луганській області не буде — Гайдай

З Луганської області раніше евакуювалися більше 320 тисяч жителів

Навіть, якщо Луганщину швидко звільнять від окупантів, опалювального сезону цієї зими там не буде. Загарбники повністю зруйнували місцеву критичну інфраструктуру.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Він виразив впевненість у тому, що на Луганщині цієї зими не вдасться провести опалювальний сезон, особливо у тій частині області, яка більше 4,5 місяців перебувала під обстрілами. Все тому, що там зруйнована критична інфраструктура.

“Тобто, після деокупації нам все ж таки доведеться просити людей, якщо це буде найближчим часом, щоб вони зимою не поверталися для постійного життя у великі міста”, — сказав Гайдай.

Він уточнив, що наразі ворог завдає ударів по ТЕЦ і дамбах. Також не виключено, що коли окупанти будуть змушені під ударами українських захисників залишити територію Луганщини, то намагатимуться знищити ті об’єкти критичної інфраструктури, які досі вціліли.

Гайдай додав, що з Луганської області раніше евакуювалися більше 320 тисяч жителів. Тепер же евакуюватися з Луганщини можна двома шляхами — через Запорізьку область, а також через рф і країни Балтії.

Нагадаємо, британська розвідка наразі не знає, чи є в армії рф достатні сили на передовій, аби протидіяти можливому українському наступу на Луганському напрямку.

Додамо, російські окупанти скупчують техніку та війська на Сватівщині Луганської області.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності