• Головна
  • Новини
  • Вертоліт і турбореактивний двигун: в Україні арештували майно російських та білоруських підприємств

Вертоліт і турбореактивний двигун: в Україні арештували майно російських та білоруських підприємств

Вертоліт і турбореактивний двигун: в Україні арештували майно російських та білоруських підприємств

Наразі вживаються заходи щодо передачі арештованого майна на потреби Збройних Сил України

В Україні суд арештував майно російських та білоруських підприємств. Загальна вартість арештованого становить майже 300 мільйонів гривень.

Про це пише Офіс Генерального прокурора.

"За клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора арештовано вертоліт, частини несучих гвинтів для нього, а також авіаційний турбореактивний двигун та інше майно загальною вартістю майже 300 мільйонів гривень", — ідеться у повідомленні.

Окрім цього, до початку повномасштабного нападу рф це майно завезли на декілька українських підприємств для ремонту на замовлення Міністерства оборони Білорусі, білоруських та російських підприємств.

Наразі вживаються заходи щодо передачі арештованого майна на потреби Збройних Сил України.

Крім того, Міністерство фінансів США застосувало санкції щодо одного з таких білоруських підприємств, а основними замовниками послуг російських підприємств виступають федеральна служба військ національної гвардії рф, міністерство внутрішніх справ рф та управління справами президента рф.

Нагадаємо, суд арештував корпоративні права львівського підприємства з виготовлення скляної продукції на суму 11 мільйонів гривень. Також під арешт потрапили 19 об’єктів нерухомості цього підприємства. Загальна сума арештованого майна становить майже 470 мільйонів гривень.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності