• Головна
  • Новини
  • Модернізована армія, бомбосховища та ППО: безпека буде ключовим фактором відновлення України

Модернізована армія, бомбосховища та ППО: безпека буде ключовим фактором відновлення України

Модернізована армія, бомбосховища та ППО: безпека буде ключовим фактором відновлення України

Після війни безпека буде ключовим фактором розвитку й відновлення України.

Про це розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час зустрічі Ялтинської європейської стратегії, пише Урядовий портал.

"Ми маємо забезпечити інфраструктуру безпеки: від бомбосховищ до засобів протиповітряної оборони. Якісно модернізувати нашу армію, яка сьогодні реформувалася на полі бою й перейшла на стандарти НАТО в найкоротші терміни. У нас ще багато роботи, і безпековий тренд сьогодні є головною рамкою для нашої держави", — сказав Шмигаль.

За словами прем’єр-міністра, серед інших завдань розвитку України будуть цифровізація, зменшення ролі держави в економіці та інвестиції в людський капітал.

"Важливо, що ці рамки дають розуміння, як нам рухатися. Цифровізація сьогодні прошила наскрізь усі реформи в Україні. Вона дає можливість боротися з корупцією, забираючи людський фактор. Інвестиції в людський капітал дають нам змогу розвиватися й виховувати наступне покоління, яке формуватиме модернову економіку. Зменшення ролі держави в економіці — це приватизація, корпоратизація, над якими уряд сьогодні також працює", — зазначив він.

Як повідомив прем’єр-міністр, великий план відновлення дасть величезні можливості для розвитку України.

Нагадаємо, нещодавно прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Україна отримає близько 530 мільйонів доларів від Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності