• Головна
  • Новини
  • Місія ООН прибуде в Оленівку, а у Зеленського відповіли на зміну дати "референдумів" росією: головні новини ночі 8 вересня

Місія ООН прибуде в Оленівку, а у Зеленського відповіли на зміну дати "референдумів" росією: головні новини ночі 8 вересня

Місія ООН прибуде в Оленівку, а у Зеленського відповіли на зміну дати "референдумів" росією: головні новини ночі 8 вересня

Розповідаємо про те, що ви могли пропустити

  • На Дніпропетровщині росіяни знову вдарили по Нікополю та житлових будинках у Марганецькому районі. Є руйнування, але про жертв не повідомляється. У Харкові ворог наніс удари по Салтівському та Холодногорському районах. За словами мера міста Ігоря Терехова, може бути уражений важливий для підтримки життєдіяльності Харкова об'єкт.
  • У Зеленського відповіли на зміну дати "референдумів" росією.

"Референдум 4 листопада" — новий проєкт від авторів "Київ за три дні" та "Донбас до 9 травня". Час міняти сценаристів. А перш ніж лізти з "референдумами" до інших країн, варто спробувати провести чесні вибори хоча б у межах Садового кільця. Так, вам це страшно. Але спробуйте", — написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

  • На авіабазі Рамштайн знову збираються союзники України. Заступник глави Пентагону Колін Каль вже сказав, що до нового пакету входитимуть додаткові боєприпаси для ракетних систем залпового вогню HIMARS.
  • Місія ООН найближчими днями прибуде в Оленівку, де вбили українських військовополонених.

"Розслідувальна місія, (яка має прибути) до Оленівки, найближчими днями буде розглядати інцидент 29 липня, в якому загинули 53 українських військовополонених і ще від 75 до 130 отримали поранення", — сказала заступниця генерального секретаря ООН з політичних питань Розмарі Ді Карло.

  • З Іспанії вирушив літак із військовою допомогою для України. З авіабази Торрехон-де-Ардос у Мадриді у вівторок, 6 вересня, вилетів літак військово-повітряних сил Іспанії Т-23, який має доправити в Україну боєприпаси для великокаліберної польової артилерії.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності