• Головна
  • Новини
  • Де знайти ліки та пройти безкоштовне обстеження: МОЗ оприлюднило сервіси з інформацією

Де знайти ліки та пройти безкоштовне обстеження: МОЗ оприлюднило сервіси з інформацією

Де знайти ліки та пройти безкоштовне обстеження: МОЗ оприлюднило сервіси з інформацією

У чат-боті "Лікуйся" пацієнтки із раком молочної залози зможуть дізнатися про безоплатну діагностику і лікування в регіонах

Громадська організація "Ліки Контроль" розробила мобільні сервіси з інформацією про те, де можна отримати безкоштовні ліки та пройти безоплатні обстеження.

Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я.

На сайті та у мобільному додатку "Ліки Контроль" міститься повна інформація про зареєстровані в Україні ліки та інструкції до них. Там можна дізнатися, які ліки є можливість отримати безоплатно та де знайти аналоги препаратів.

На сторінці "Ліки для онкохворих — підпишись на життя" пацієнти можуть довідатися про надходження безкоштовного препарату у конкретний регіон.

У чат-боті "Лікуйся" пацієнтки із раком молочної залози зможуть дізнатися про безоплатну діагностику і лікування в регіонах.

У чат-боті "Спитай Гриця" можна знайти інформацію про програму "Доступні ліки". Бот повідомить, чи можна отримати препарат безоплатно, розповість, як і в кого взяти електронний рецепт та в якій аптеці отримати.

В освітньому чат-боті "Ролики для лікарень" можна переглянути відео на поширені медичні питання й теми. Зокрема, із відео можна дізнатися, як лікуватися безоплатно, отримати електронне направлення.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я закликало українців вакцинуватись від COVID-19. Це потрібно, аби захистити себе та рідних від коронавірусу перед початком епідемічного сезону.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності