• Головна
  • Новини
  • Проміняла чоловіка на громадянство рф: на Дніпропетровщині затримали жінку, яка “зливала” позиції ЗСУ

Проміняла чоловіка на громадянство рф: на Дніпропетровщині затримали жінку, яка “зливала” позиції ЗСУ

Проміняла чоловіка на громадянство рф: на Дніпропетровщині затримали жінку, яка “зливала” позиції ЗСУ

Колаборантці за інформацію пообіцяли російське громадянство та високий рівень життя

На Дніпропетровщині затримали зрадницю, яка передавала спецслужбам рф координати ЗСУ. Ці данні вона отримувала від свого чоловіка-військового.

Про це повідомили у Службі безпеки України

31-річна жінка з травня цього року “зливала” російським спецслужбам дані про розташування військових об’єктів і техніки ЗСУ вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької областей. Вона пішла на такий крок попри те, що перебуває у шлюбі з військовослужбовцем ЗСУ, у них є спільний син. При цьому, чоловік зі східного фронту, регулярно перераховував гроші на утримання дитини.

Зазначається, що жінці за інформацію пообіцяли російське громадянство та високий рівень життя, якби окупантам вдалося захопити регіон.

Зрадницю затримали після чергової передачі даних. Наразі жительці Дніпропетровської області повідомили про підозру.

Нагадаємо, СБУ на Донеччині затримала двох російських інформаторів, які коригували ракетні удари по території регіону. Зловмисники розвідували та передавали ворогу точні координати місць дислокації особового складу і техніки ЗСУ, у тому числі бойових позицій реактивних артилерійських систем “HIMARS”.

Додамо, Служба безпеки України знешкодила агентурну мережу рф, яка у перші дні повномасштабного вторгнення координувала наступ російських військ на Київ.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності