• Головна
  • Новини
  • Вигадав нову нісенітницю: путін озвучив чергову мету так званої "спеціальної військової операції" в Україні

Вигадав нову нісенітницю: путін озвучив чергову мету так званої "спеціальної військової операції" в Україні

Вигадав нову нісенітницю: путін озвучив чергову мету так званої "спеціальної військової операції" в Україні

За словами російського диктатора, "місія солдат, ополченців Донбасу — цю війну припинити, захистити людей і, звичайно, захистити саму росію"

Російський диктатор виголосив нову версію мети так званої "спеціальної військової операції" в Україні. Так, владімір путін заявив, що в Україні нібито створюється антиросійський анклав, який загрожує росії. Тому війська рф повинні його знищити.

Про це лідер держави-агресорки озвучив на відкритому уроці 1 вересня, повідомляють росЗМІ.

"На території сьогоднішньої України почали створювати антиросійський анклав, який загрожує нашій країні. Тому хлопці наші, які там воюють, захищають і мешканців Донбасу, і захищають саму росію. І це, безумовно, заслуговує на підтримку всього суспільства", — заявив президент країни-агресорки.

За словами російського диктатора, "місія солдат, ополченців Донбасу — цю війну припинити, захистити людей і, звичайно, захистити саму росію".

Він знову повторив свої брехливі вигадки про те, що "Україна ніколи не мала державності до утворення Радянського Союзу".

"Не було такої держави. Після революції 1917 року всякі квазідержави створювалися, а потім при формуванні Радянського Союзу виникла і Україна. Компартія, яка тоді знаходилася при владі, сформувала союзні республіки, передавши в Україну значну частину історичних російських територій, включаючи Донбас, хоча жителі Донбасу цього не хотіли. І про це свідчать документи", — доводив школярам путін.

Нагадаємо, колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак у розмові із Lviv.Media зауважив, що путін починає наслідувати Північну Корею. Він хоче бути ідолом, щоб його всі обожнювали та вихваляли як лідера нації.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності