Хто вбив колаборанта Ковальова: версії

Хто вбив колаборанта Ковальова: версії

Є декілька версій

Є декілька версій того, хто міг убити колишнього нардепа та колаборанта Олексія Ковальова.

Про це Lviv.Media розповів радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

"Рух опору завжди попереджав, що Ковальов є якраз їхньою головною метою. Тому що це зрадник найвищого рангу, який зрадив і Україну, і українців", — озвучує одну з версій Хлань.

Він також каже, що в Херсоні працювало два уряди: уряд колаборантів та уряд ФСБшників. Олексій Ковальов належав до уряду ФСБшників.

"В Херсоні працювало два уряди. Один — колаборантів на чолі із Сальдо. До речі, той, який перебуває в комі, але ще не остаточно відправився на концерт Кобзона. Ковальов був в уряді ФСБшників, і його посада була цілий "міністр сільського господарства Херсонщини". Він був ближчий, все ж таки, до уряду ФСБшників", — зазначає Сергій Хлань.

Він також озвучує версію про те, що Ковальов міг стати жертвою "розбірок" між цими двома урядами.

"Зараз є багато теорій про те, що це якісь розбірки ФСБшників з колаборантами. Але я хочу зазначити, що Ковальов був ближчий до ФСБшників. В нього були протиріччя з місцевими колаборантами, такими як Сальдо", — наголошує Хлань.

Крім того, радник голови Херсонської ОВА каже про версію, якої дотримуються російські пропагандисти. Вони намагаються переконати, що Ковальов і його співмешканка загинули через побутову сварку.

"Росіяни просувають взагалі іншу версію, що це "битовуха" звичайна. Що, наче б то, він (Ковальов — ред.) наніс ураження жінці, а та в нього вистрілила з рушниці", — переповідає Хлань.

Проте, на його думку, у цій справі найважливіше — це результат.

"Але ж ми всі розуміємо, яка б версія не була, є головне — результат. І є якраз досягнення мети, яку анонсували і рух опору, і партизани в окупованій Херсонщині, що саме Ковальов є пріоритетною ціллю", — каже Сергій Хлань.

Нагадаємо, 28 серпня на тимчасово окупованій Херсонщині знайшли мертвим колишнього народного депутата України від “Слуги народу” та колаборанта Олексія Ковальова. Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань. Згодом з'явилася інформація, що співмешканка Ковальова померла у лікарні.

Дізнавайтеся більше на Lviv.Media.

 Читайте також:

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності