У Британії жінка стверджує, що сфотографувала привида

У Британії жінка стверджує, що сфотографувала привида

Менді стверджує, що не бачила жінки, коли фотографувала

У Великій Британії на прибережному кладовищі на камеру потрапила моторошна постать, яка, ймовірно, є привидом жінки.

Про це пише Daily Mail.

Прибиральниця із Сандерленда Менді Стіл поїхала з двома дітьми в суботу, 13 серпня, до монастиря Тайнмаут у Північному Тайнсайді, де вона вирішила сфотографувати руїни. Але пізніше, коли 45-річна жінка повернулася додому і подивилася на свої фотографії, вона помітила примарну фігуру жінки в старомодному одязі. Менді стверджує, що не бачила жінки, коли фотографувала. Вона також сказала, що сфотографувала близько 13:00 і в той час дивилася на пляж South Shields, де була хороша видимість.

“Це справді дивно, тому що моя донька також фотографувала те саме місце в той самий час, але її телефон нічого не вловив. Я перевірила свої фотографії, щоб побачити, можливо, хтось так був одягнений, але на моїх фото ніхто не носив капелюха, всі були одягнені в літній одяг. Я просто не знаю, хто або що це було”, — каже пані Стіл.

Жінка намагалася зв’язатися з монастирем і Національним фондом, щоб отримати інформацію про своє дивне спостереження, "але вони нічим не допомогли".

Додамо, що у лютому минулого року дослідниця паранормальних явищ з Ньюкасла Кейлі Вудс також заявила, що сфотографувала привида в бенедиктинському монастирі. І вона також сфотографувала на камеру, а не на мобільний телефон. В кутку її кадру, неподалік від руїн, постала чорна тінь у формі людини. Дослідниця наполягає на тому, що в момент зйомки в цьому районі нікого не було. Вона навіть повернулася через 15 хвилин, щоб зробити те саме зображення в тому ж місці, але тінь зникла.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності