• Головна
  • Новини
  • Крим може стати тригером для початку паніки в росії — Жданов

Крим може стати тригером для початку паніки в росії — Жданов

Крим може стати тригером для початку паніки в росії — Жданов

Україна не має ніякого відношення до вибухів у Криму. Однак мешканці тимчасово окупованого півострова вже охоплені панікою.

Про це в ефірі Lviv.Media розповів військовий експерт Олег Жданов.

За словами військового, Україна не дотична до вибухів на півострові. Однак українські військові не відмовляються від цілі знищити Кримській міст. Для цього очікується надходження ракет із дальністю пуску до 300 км.

"Ми, поки що, не маємо жодного відношення до цих вибухів у Криму. Але я скажу, що Крим може стати тригером для початку паніки в російській федерації. У самому Криму на сьогодні вже паніка", — розповів Олег Жданов.

Зокрема, мешканці тимчасово окупованого півострова ховаються у бомбосховищах та вішають на стіни вказівники укриттів.

"Вони вже знають, що таке повітряна тривога. Це дуже добре. Повітряна тривога оголошується на території всієї України, так що я жартую, що Крим повертається в Україну тим, що приєднався до повітряних тривог по всій території України", — зазначив експерт.

Окрім того, Жданов наголошує, що туристи, які втікають із півострова в росію, розкажуть іншим, що таке війна, чим спричинять паніку в російській федерації.

"Люди з Криму, особливо туристи, які тікають, роз’їдуться по всій російській федерації. Вони розкажуть, що таке війна, розкажуть, що таке повітряна тривога, що таке вибухи, коли виносяться вікна і двері в радіусі кілометра від місця вибуху. Я маю на увазі Саки та Новофедорівку, коли склад боєприпасів вибухав. Це може спричинити початок паніки в російській федерації", — додав Жданов.

Більше про нову зброю від західних партнерів та черговий обстріл Антонівського мосту дивіться в ефірі із військовим експертом Олегом Ждановим на Lviv.Media.

Нагадаємо, 20 серпня в тимчасово окупованому Криму знову спрацювала система ППО. У місцевих Telegram-каналах очевидці постили відео залпів систем ППО. Також перед в’їздом у місто окупанти оглядали всі автомобілі, як з українськими, так і російськими номерами.

Читайте також: 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності