• Головна
  • Новини
  • Російські окупанти планують влаштувати реальний теракт на найбільшому у Європі ядерному об’єкті — ГУР

Російські окупанти планують влаштувати реальний теракт на найбільшому у Європі ядерному об’єкті — ГУР

Російські окупанти планують влаштувати реальний теракт на найбільшому у Європі ядерному об’єкті — ГУР

Також відомо, що представники "Росатому", які останнім часом постійно перебували на станції, терміново залишили територію об'єкта

Армія рф планує здійснити провокацію на захопленій Запорізькій АЕС і заявляє про начебто підготовку "теракту" з боку ЗСУ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Міноборони рф вже погрожує зупинити роботу станції, яку окупували російські війська, через нібито обстріли ЗАЕС українськими військовими.

"Одночасно міноборони рф заявило про начебто підготовку "теракту" з боку ЗСУ. В повідомлені йдеться, що під час візиту в Україну Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша готується резонансна провокація, щоб звинуватити рф у техногенній катастрофі. В підготовці теракту росіяни очікувано звинувачують українську владу", — пишуть у ГУР.

Як повідомляє українська розвідка, у цей день окупанти оголосили несподіваний "вихідний" на ЗАЕС. Там перебуватиме лише оперативний персонал, для всіх інших співробітників вхід буде закрито. Також відомо, що представники "Росатому", які останнім часом постійно перебували на станції, терміново залишили територію об'єкта.

"З наявної інформації стає зрозуміло, що окупанти після масштабних обстрілів Запорізької атомної станції можуть "підвищити ставки" і влаштувати реальний теракт на найбільшому в Європі ядерному об’єкті. До того ж приурочити цей злочин до перебування в Україні Генерального секретаря ООН", — йдеться у повідомленні ГУР.

Нагадаємо, генеральний директор МАГАТЕ (Міжнародне агентство з атомної енергії) Рафаель Маріано Гроссі готовий очолити делегацію своєї організації, яка планує відвідати Запорізьку АЕС в Енергодарі.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності