• Головна
  • Новини
  • Ердоган приїхав до Львова з п’ятьма міністрами, начальником розвідки і гендиректором "Baykar"

Ердоган приїхав до Львова з п’ятьма міністрами, начальником розвідки і гендиректором "Baykar"

Ердоган приїхав до Львова з п’ятьма міністрами, начальником розвідки і гендиректором "Baykar"

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув із робочим візитом до Львова не сам. Разом із ним приїхали п’ять міністрів, керівник розвідки та генеральний директор компанії "Baykar" Халук Байрактар.

Про це повідомляє директорат з комунікацій адміністрації президента Туреччини.

Президента Туреччини супроводжують міністри: закордонних справ Мевлют Чавушоглу, енергетики та природних ресурсів Фатіх Донмез, національної оборони Хулусі Акар, сільського та лісового господарства Вахіт Кірішджі, торгівлі Мехмет Мус, а також голова Національної розвідувальної організації Хакан Фідан.

Окрім цього, до складу делегації увійшли також керівник директорату з комунікацій Фареттін Алтун, прессекретар президента Ібрагім Калин, керівник директорату оборонної промисловості Ісмаїл Демір, заступник голови Партії справедливості та розвитку і речник партії Омер Челік та генеральний директор "Baykar" Халук Байрактар.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган хоче обговорити можливі кроки для повернення до переговорів між росією та Україною. Це питання Ердоган планує порушити на зустрічі із Зеленським та генсеком ООН у Львові.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності