• Головна
  • Новини
  • Посол про повернення українців з Польщі: значна частина громадян пов'язує своє майбутнє з Україною

Посол про повернення українців з Польщі: значна частина громадян пов'язує своє майбутнє з Україною

Посол про повернення українців з Польщі: значна частина громадян пов'язує своє майбутнє з Україною

Надзвичайний уповноважений посол України в Польщі Василь Зварич переконаний, що українці мають бажання повернутися на батьківщину. Однак він наголошує, що для цього потрібно створити належні умови.

Про це Василь Зварич розповів 12 серпня в ефірі “Радіо НВ”.

Надзвичайний уповноважений посол України в Польщі акцентує, що з його спостережень помітно, що значна частина громадян, які виїхали за кордон через війну, пов'язує своє майбутнє з українською державою.

"Нам не потрібно особливо переконувати громадян України повертатися, важливо зараз реально працювати над тим, щоб були створені належні умови, аби громадяни України повернулися на свою батьківщину, а бажання повертатися тут є і я думаю буде. Всі тримають кулаки, вболівають, переживають і очікують найшвидшої перемоги, щоб можна було повернутися до своїх домівок і почати їх відбудовувати, відбудовувати свою країну разом. Звісно, частина залишиться тут і пов'яже своє життя з Польщею або якоюсь іншою країною Європи, але це не той великий відсоток, який би міг викликати в нас занепокоєння", — наголошує Василь Зварич.

Читайте також:

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності