У Німеччині іноземці двічі зґвалтували українку

У Німеччині іноземці двічі зґвалтували українку

На неї напали двічі за 10 хвилин

18-річну біженку з України жорстоко зґвалтували 38-річний тунісець і 26-річний нігерієць. Тепер обоє чоловіків постали перед судом у німецькому Дюссельдорфі.

Про це повідомляє Daily Mail.

Інцидент трапився 6 березня на борту німецького корабля-готелю Oscar Wilde. Тунісець Рашид слідував за дівчиною, яка поверталася з вечері, та увірвався в її номер, де і напав на неї.

Через 10 хвилин після того, як Рашид покинув номер дівчини, до неї увірвався другий ґвалтівник з Нігерії Абдуллахі і також зґвалтував її.

За версією прокуратури Дюссельдорфа, обвинувачені не були знайомі один з одним, і доказів спільного плану між ними немає.

Обвинуваченим не дали можливості виступити на слуханні — вони просто стояли перед представниками суду, поки зачитували їхню історію та подробиці справи.

Сама постраждала не прийшла до залу суду через позитивний тест на COVID-19.

У разі визнання винними Рашиду та Абдуллахі загрожує тривале ув'язнення і депортація.

Депутатка Бундестагу Андреа Ліндгольц розповіла Bild, що поліція має докладати більше зусиль, щоб забезпечити захист українських жінок, перевіряючи їхнє житло.

"Тепер політики повинні зробити все, щоб такі жахливі випадки зґвалтувань, як на човні готелю в Дюссельдорфі, не накопичувалися. Суворе та швидке покарання з наступною депортацією — це єдина мова, яку розуміють злочинці", — сказав представник поліції.

У повідомленні Daily Mail йдеться, що в Європі все ще живуть близько 3 мільйонів українських біженців, багато з яких — жінки та діти — можна віднести до вразливих категорій.

"Очевидно, що всі біженці — жінки та діти. Такий наплив уразливих біженців створює ідеальні умови для хижих осіб і груп торгівлі людьми. Ви повинні турбуватися про будь-які потенційні ризики торгівлі людьми, а також про експлуатацію, сексуальну експлуатацію та насильство. Це ті ситуації, якими торговці людьми намагаються скористатися", — сказала Джоунг-а Гедіні-Вільямс, керівниця відділу глобальних комунікацій Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Довідково:Як і 18-річна жертва, і Рашид, і Абдуллахі покинули Україну через кілька днів після 24 лютого, коли сталося повномасштабне російське вторгнення. Вони прямували до Німеччини через Польщу.Зловмисники мають українське громадянство. Рашид навчався в Україні на стоматолога, а Абдуллахі вивчав інформатику після закінчення середніх шкіл у своїх країнах.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності