• Головна
  • Новини
  • Данілов емоційно засудив поїздку актора Сігала до Оленівки, де росіяни вбили "азовців"

Данілов емоційно засудив поїздку актора Сігала до Оленівки, де росіяни вбили "азовців"

Данілов емоційно засудив поїздку актора Сігала до Оленівки, де росіяни вбили "азовців"

Не лише Україна, але й увесь світ мають зірвати так званий "судовий процес" над бійцями "Азову", яких утримують на території окупованих районів Донбасу.

Про це в ефірі "Радіо НВ" повідомив секретар РНБО України Олексій Данілов.

Він зазначив, що окупанти намагаються організувати такий процес.

"Маріуполь окупований фашистами або терористами, як їх на сьогоднішній день можна назвати. Наші хлопці та дівчата, які боронили це місто, справжні герої. Щодо завади їм влаштувати судовий процес, то це має бути спільна робота не тільки нашої країни, а й всієї міжнародної спільноти. Ми викладаємося на 100%. Утім, ви ж бачите, що сталося в Оленівці, коли приїжджав один із акторів (йдеться про Стівена Сігала — прим.), шанований може й нашими громадянами, ходить цими місцями, де лежали трупи, які вбили росіяни, і розповідає, що він там буде документальний фільм знімати, і що нібито українські фашисти тут роблять такі ганебні справи тощо", — заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, 29 липня збройні сили російської федерації прицільно та навмисно обстріляли з артилерії виправну установу в населеному пункті Оленівка Донецької області. Там утримувалися, зокрема, й українські полонені.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності