• Головна
  • Новини
  • У МВС розповіли, за скільки "продалися" зрадники, які допомагають ворогу

У МВС розповіли, за скільки "продалися" зрадники, які допомагають ворогу

У МВС розповіли, за скільки "продалися" зрадники, які допомагають ворогу

Зрадники надають ворогові інформацію щодо розташування позицій наших військових, блокпостів, а також інформують про місця прильоту ракет

Від початку повномасштабного нападу рф на територію України затримали понад 1600 осіб, які, ймовірно, допомагали ворогові. Зрадники погоджувалися співпрацювати з росіянами за 5-10 тисяч гривень.

Про це розповів під час телемарафону перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

"Якщо говорити про всі 164 дні війни, то за цей період на території держави було викрито близько сотні ДРГ, затримано більш ніж 1600 осіб, ймовірно, причетних до диверсійної діяльності. Я на своєму Facebook часто пишу про коригувальників та посібників диверсантів", — заявив Єнін.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ, росіяни обіцяють коригувальникам та посібникам диверсантів 5-10 тисяч гривень. Натомість зрадники надають ворогові інформацію щодо розташування позицій наших військових, блокпостів, а також інформують про місця прильоту ракет.

"Зрада державі за 300 доларів це майже, як за 30 срібняків, і перспектива провести найближчі 15 років у тісній камері", — додав Єнін.

Нагадаємо, СБУ викрила російських агентів, які розвідували позиції ЗСУ на сході.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності