• Головна
  • Новини
  • Британська розвідка прогнозує нову фазу війни, яка перекинеться на південь

Британська розвідка прогнозує нову фазу війни, яка перекинеться на південь

Британська розвідка прогнозує нову фазу війни, яка перекинеться на південь

Росіяни перекидають сили з окупованих Мелітополя, Бердянська, Маріуполя та материкової частини росії через Кримський міст до Криму

Британська розвідка повідомляє, що найближчим часом розпочнеться нова фаза російсько-української війни, яка простягатиметься вздовж 350 км південного фронту.

Про це йдеться в щоденному огляді розвідки Сполученого Королівства.

"Російські війська майже точно скупчуються на півдні, очікуючи або контрнаступу України, або готуючись до наступу. Довгі конвої російських військових вантажівок, танків, артилерії та іншого продовжують рухатися з Донбасу на південний захід", — йдеться у повідомленні.

Росіяни перекидають сили з окупованих Мелітополя, Бердянська, Маріуполя та материкової частини росії через Кримський міст до Криму.

"До Криму перемістили БТГ чисельністю 800-1000 осіб, їх скоріш за все задіють для посилення російського угрупування на Херсонщині. 2 серпня до Криму перекинули нову БТГ, їх також перекидають зі східного угрупування сил та з високою ймовірністю відправлять на Херсонщину ближчими днями", — повідомляють розвідники.

Українські військові продовжують наносити удари по тилах противника, обираючи цілями мости, склади боєприпасів та залізничні вузли на окупованому півдні.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, на Південнобузькому напрямку противник веде оборонну операцію. Основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих районів та завданні максимальних втрат підрозділам Сил оборони.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності