Наші в Токіо: нові медалі українців

Наші в Токіо: нові медалі українців

Без золота, але з двома новими нагородами.

Лариса Лузан завоювала бронзу, ставши третьою у фіналі жіночої 200-метрівки в греблі на каное. Українка поступилася лиш чинній американській чемпіонці світу Невін Харісон та 11-кратній канадській чемпіонці світу Лоренс Вінсент-Ляпонт. Ця дисципліна представлена на Олімпійських іграх вперше.

Анжеліка Терлюга завоювала срібну медаль з куміте, поступившись у золотому фіналі Івет Горановій з Болгарії. Матч завершився з рахунком 1:5 не на користь українки.

Боксер Олександр Хижняк гарантував собі мінімум срібну медаль, вийшовши до фіналу турніру, де зустрінеться з бразильцем Гебертом Соузою. У півфіналі він здолав філіппінця Еуміра Марсіаля. Поєдинок виявився не з легких, у перших двох раундах Хіжняк програвав по очках, однак проявив характер і був сильнішим у третьому раунді, здобувши вольову перемогу.

Львів’янка Олена Старікова в дуеті з Людмилою Басовою пробилися до фіналу кейріну (велотрек). Там Олена опинилася за крок до нагород та фінішувала четвертою, Басова — шоста.

Також ще три українки, Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко та Юлія Левченко, кваліфікувалися у фінал стрибків у висоту. Змагання за медалі обіцяють бути напруженими, старт – 7 серпня о 13:35.

Нагадаємо, учора Жан Беленюк здобув першу українську золоту медаль на Олімпіаді в Токіо.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності