• Головна
  • Новини
  • Кримчани змінили настрій і бояться, що війна прийде на півострів

Кримчани змінили настрій і бояться, що війна прийде на півострів

Кримчани змінили настрій і бояться, що війна прийде на півострів

У тимчасово окупованому Криму місцеві мешканці лякаються загрози війни на півострові. Якщо раніше, вони були упевнені, що бойових дій у Криму не буде, то зараз суспільна думка змінилась.

Про це розповівпредставник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю проєкту видання Радіо Свобода "Крим.Реалії".

За його словами, ці питання українська розвідка ретельно відслідковує.

"Скажу одне: по-перше, вони змінилися, змінилися у тих людей, які мають родичів на території нашої держави – чи то Київ, чи то Харків, родичів на окупованих територіях, де були просто знищені села і міста. І друге – це ті родичі, де брати, сини, батьки загинули… Загроза перенесення війни на територію Криму для них це вже стає реальністю", - сказав Вадим Скібіцький.

Нагадаємо, мешканці окупованого Мелітополя кілька днів спостерігають колони російської військової техніки, яка прямує в бік Херсона та Криму. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

За словами посадовця, місцеві жителі бачили, як окупанти везуть “Бук-М2”. Вся техніка та жива сила прямують у бік Херсона та Криму з Донбасу, Маріуполя та Бердянська.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності