• Головна
  • Новини
  • "Укрпошта" випустила марку "Доброго вечора, ми з України"

"Укрпошта" випустила марку "Доброго вечора, ми з України"

"Укрпошта" випустила марку "Доброго вечора, ми з України"

Марку надрукували накладом у 5 мільйонів примірників

до Дня Української Державності "Укрпошта" ввела в обіг четверту поштову воєнну марку під назвою "Доброго вечора, ми з України".

Про це 28 липня повідомила пресслужба "Укрпошти".

У компанії кажуть, що на цій марці відтворено реальні події, які були на Миколаївщині та в інших регіонах, коли українські селяни без зброї забирали російську техніку.

"Поки росія витрачає мільярди на пропаганду проти України, ми будемо використовувати наш креатив і всі доступні можливості, щоб донести всім імідж України та українців", — каже генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Марку надрукували накладом у 5 мільйонів примірників. Серед них 3 мільйони — з номіналом М (еквівалент 18 грн) для оплати поштових відправлень всередині країни. Ще 2 мільйони — із номіналом W (еквівалент 1,5 долара), що призначений для оплати міжнародної поштової кореспонденції.

"Укрпошта" також випустила тематичну листівку, конверт, художній конверт та мерч. Придбати марку та іншу продукцію можна у всіх відділеннях пошти, а також онлайн:

  • у філателістичному магазині "Укрпошти";
  • у маркетплейсах Kasta, Prom та Rozetka;
  • на міжнародних майданчиках eBay та Amazon.

Під час купівлі онлайн покупці зможуть зробити благодійний внесок на підтримку ЗСУ. Також існуватиме обмеження на продаж — один клієнт може купити на одне замовлення не більше 2-ох маркових аркушів кожного номіналу (2+2), 2 конверти "Перший день", 10 конвертів та 10 листівок.

Крім того, на всіх онлайн-майданчиках в Україні та за кордоном можна буде придбати тематичний мерч із зображенням марки: футболки, два види магнітів і відкривалки.

Читайте також: 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності