Реєстрація авто в "Дії": як працюватиме

Реєстрація авто в "Дії": як працюватиме

Невдовзі перереєструвати автомобіль можна буде онлайн на порталі державних послуг "Дія".

Про те, як відбуватиметься процедура з перереєстрації авто, в інтерв’ю Lviv.Media розповів керівник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області Олександр Малашко.

Наразі триває обговорення, аби виокремити експертне дослідження з процедури фактичної реєстрації/перереєстрації автомобіля. Зокрема, це є єдиною перепоною для введення нової послуги.

Нова послуга дозволить після придбання автомобіля пройти експертне дослідження та протягом 10-ти днів зареєструвати автомобіль у ЦНАПі, сервісному центрі МВС чи "Дії".

"Для того, щоб перереєструвати автомобіль через “Дію”, необхідно буде сформувати заявку на перереєстрацію, проєкт електронного документа надійде до МВС, де автомобіль пройде всі необхідні перевірки. Продавцю та покупцю автомобіля залишиться лише підтвердити дію за допомогою ЕЦП", — розповів Олександр Малашко.

Тобто, якщо наразі пройти експертне дослідження автомобіля можна лише під час процедури перереєстрації авто безпосередньо у сервісному центрі МВС, невдовзі цю послугу можна буде отримати заздалегідь.

Додамо, більше про те, які зміни відбулись для водіїв, а також про нові послуги, які планують впровадити у сервісних центрах МВС, читайте у розмові Lviv.Media з керівником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області Олександром Малашком.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності