• Головна
  • Новини
  • У Корбана під час в'їзду в Україну прикордонники вилучили український паспорт

У Корбана під час в'їзду в Україну прикордонники вилучили український паспорт

У Корбана під час в'їзду в Україну прикордонники вилучили український паспорт

Наразі Геннадій Корбан перебуває на кордоні

В очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана під час в'їзду в Україну прикордонники вилучили український паспорт.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на адвоката Корбана Андрія Йосипова, а також співрозмовника з його оточення та речника Держприкордонслужби Андрія Демченка.

Наразі Корбан перебуває на кордоні. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинене, проте не показали жодних документів, що підтверджують це.

За словами адвоката, на кордон прибули представники СБУ, НАБУ і ДБР. За інформацією УП, Корбан приїхав з території Польщі на пропускний пункт "Смільниця". Речник Держприкордонслужби заявив, що "під час оформлення громадян на кордоні дії інспекторів прикордонної служби відбуваються виключно в межах норм чинного законодавства, що регламентує перетин державного кордону".

"Я не володію інформацією про перетин або спроби перетину кордону третіми особами. Розголошення такої інформації заборонено законодавством", — наголосив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський своїм указом позбавив громадянства Ігоря Коломойського, Геннадія Корбана, Вадима Рабіновича та кількох інших осіб.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності