Наші в Токіо: львів'янка виборола бронзу

Наші в Токіо: львів'янка виборола бронзу

Скарбничка збірної України поповнилася ще однією бронзою.

Львів’янка Алла Черкасова взяла бронзу у змаганнях з вільної боротьби в категорії до 68 кг. У бронзовому фіналі вона здолала олімпійську чемпіонку 2016 року японку Сару Досе, поклавши її на лопатки.

«Я неймовірно вдячна всім, хто допомагав мені, підтримував та мотивував. Вдячна Україні та Богу. Я дуже щаслива», – прокоментувала свій виступ на Іграх Алла.

Також сьогодні подолали стадію півфіналу та гарантували собі медалі ще два українських борці. Жан Беленюк у греко-римській боротьбі переміг хорвата Івана Гуклека з розгромним рахунком 7:1. Парвіз Насібов виявився сильнішим за єгиптянина Ахмеда Ель-Саеда Хегазі в тій же дисципліні, проте в іншій ваговій категорії. Українець програвав по ходу поєдинку 0:6, однак здобув вольову перемогу з рахунком 7:6 та вийшов до фіналу.

Вперше в історії Україна буде представлена одразу двома представницями у фіналі бігу з бар’єрами на 400 м. Анна Рижикова та Вікторія Ткачук фінішували сьомою та восьмою у кваліфікації відповідно. Фінальний забіг за нагороди відбудеться завтра.

Нагадаємо, 6 серпня у змаганнях з карате виступить львів’янин Станіслав Горуна.

Раніше Lviv.Media розповідало про те, хто представляє Львівщину на Олімпійських іграх в Токіо.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності