• Головна
  • Новини
  • Українка передала на ЗСУ 30 млн грн, які виграла на ставках

Українка передала на ЗСУ 30 млн грн, які виграла на ставках

Українка передала на ЗСУ 30 млн грн, які виграла на ставках

На кошти, які передала мешканка Закарпаття, замовили 10 000 комплектів форми для прикордонників

Мешканка Закарпаття передала на потреби Сил оборони України 30 млн гривень, які вона виграла в азартній онлайн-грі.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Днями до прикордонників звернулись представники букмекерської компанії, де жінка виграла джекпот, та повідомили, що вона бажає переказати всі виграні кошти на підтримку українських прикордонників.

"Вона й не гадала, що одного дня її онлайн-розваги принесуть мільйони. Але замість квартир і машин, українка направила весь виграш на допомогу захисникам України", — зазначають у ДПСУ.

 "Невдовзі прикордонники отримають 10 000 комплектів нової форми. І це замовлення буде реалізоване підприємством, яке вже отримало заявку на виготовлення за рахунок джекпоту небайдужої українки. Коли ми бачимо такий рівень підтримки з боку народу та бізнесу, ми певні — разом ми вистоїмо, Україна обов’язково переможе", — повідомив голова ДПСУ Сергій Дейнеко.

Нагадаємо, Личаківський районний суд міста Львова визнав винним у невиконанні наказу та покарав позбавленням волі строком на один рік старшого лейтенанта Вадима Музиканського, який на початку березня 2022 року відмовився виконати наказ та відбути на місце несення служби до 5-го прикордонного загону ДПСУ в Сумську область.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності