• Головна
  • Новини
  • Внаслідок удару по Вінниці загинула дружина львівського композитора

Внаслідок удару по Вінниці загинула дружина львівського композитора

Внаслідок удару по Вінниці загинула дружина львівського композитора

8-річний син композитора перебуває у реанімації

Через вибухи у Вінниці померла дружина декана Львівської музичної академії Ярослава Олексіва — Галина, 8-річний син перебуває в реанімації, за його життя борються лікарі.

Про це музикант повідомив у Facebook.

"На жаль, моя Галюся загинула, боремося за Ромчика і молимося", — написав Олексів.

Як повідомила подруга Галини, Анна Бутровська, яка перебуває у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, стан сина Галини стабілізується і найближчими днями його відправлять до Львова.

"Ромчик в комі, з чисельними травмами (відкритий перелом плечової кістки, черепно-мозкова травма) опіки тіла, обличчя... Він знаходиться в дитячій обласній лікарні Вінниці. Дасть Бог, найближчими днями вирушить до Львова на лікування, також будемо шукати клініки за кордоном", — написала жінка.

Нагадаємо, у Вінниці 14 липня пролунало декілька вибухів. Це сталося під час повітряної тривоги.

У Нацполіції ж розповіли, що 3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Горіли близько 50 автомобілів.

Станом на ранок 15 липня у Вінниці та області оголосили день жалоби за загиблими внаслідок російського ракетного удару. Наразі в місті відомо про 23-ох загиблих, з них троє дітей. Тіла 11 дорослих людей та двох дітей досі не ідентифікували. Загалом у лікарнях — 73 постраждалих, понад 10 — у важкому стані. Ще 18 осіб досі вважаються зниклими безвісти.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності