• Головна
  • Новини
  • Подоляк розповів, яку угоду Україна може укласти з росією

Подоляк розповів, яку угоду Україна може укласти з росією

Подоляк розповів, яку угоду Україна може укласти з росією

Подоляк у відповідь розповів, які "реалії" слід визнати росії

Єдина угода, яку Україна може укласти з росією після 141-го дня війни, — виведення військ окупантів, відмова Москви від територіальних претензій та компенсація росією збитків.

Про це заявив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк у відповідь на заяву представника МЗС рф про те, що Україні нібито потрібно "визнати територіальні реалії".

Заступник міністра закордонних справ рф Андрій Руденко в інтерв'ю пропагандистським росЗМІ сказав, що росія наполягатиме на тому, щоб Україна визнала "статус" окупованого Криму та захоплених армією рф територій Донбасу.

Про переговорний процес, який давно стоїть на паузі, Руденко заявив, що "російський підхід залишається незмінним — майбутня угода має фіксувати визнання територіальних реалій, що склалися".

Подоляк у відповідь розповів, які "реалії" слід визнати росії.

"Визнання територіальних реалій"? Після 141-го дня війни єдина угода, яку може зафіксувати Україна з Росією, – виведення військ, відмова Москви від територіальних претензій, визнання збитків, компенсації українцям. Реалії, які мають визнати у Росії: ви — країна-терорист, яка вбиває мирних людей", — заявив Подоляк.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги у Вінниці пролунали вибухи. Росіяни влучили в цивільний об’єкт, є загиблі.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності