• Головна
  • Новини
  • Пропаганда росіян продовжує ширити фейки про "втому Заходу"

Пропаганда росіян продовжує ширити фейки про "втому Заходу"

Пропаганда росіян продовжує ширити фейки про "втому Заходу"

Зокрема, російські ЗМІ перекрутили статтю американського видання The New York Times

ЗМІ держави-терориста продовжують інформаційну війну проти України. Зокрема, російська пропаганда маніпулює матеріалом The New York Times та розповідає, що США не зможуть продовжувати активно підтримувати Україну.

Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації при Раді нацбезпеки та оборони України.

Пропагандисти країни-агресора маніпулюють висновками статті та стверджують, що потужності США та Європи в питанні надання Україні озброєння вже закінчуються. Проте, згідно з оригінальним текстом статті, про яку писало зокрема й Lviv.Media, фахівці, думки яких наведено у The New York Times, наполягають на консолідації зусиль західним суспільством щодо допомоги Україні та пришвидшення темпів надання важкого озброєння нашій країні.

[caption id="attachment_40129" align="aligncenter" width="1024"] Фото ілюстративне.
Джерело — ТМЦ.інфо[/caption]

Зокрема, як йдеться у статті авторитетного американського видання, зараз на потреби України працює оборонна промисловість США, а президент Сполучених Штатів Джо Байден домовляється з країнами Близького Сходу, щоб ті надали Україні запаси зброї радянського виробництва.

"Заяви медіа рф про нестачу зброї у союзників України — елемент інформаційно-психологічної операції, спрямованої на дестабілізацію ситуації всередині нашої країни", — нагадують у Центрі протидії дезінформації.

Нагадаємо, російська пропаганда поширює інформацію про марність витрат на відбудову України.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності