• Головна
  • Новини
  • В Україні арештували активи російської компанії на понад два мільярди гривень

В Україні арештували активи російської компанії на понад два мільярди гривень

В Україні арештували активи російської компанії на понад два мільярди гривень

Від початку повномасштабного вторгнення рф компанія намагалася вивести свої активи в інтересах російських власників

У Вінницькій області за ініціативи СБУ арештували активи російської компанії на понад два млрд грн. Фірма займалась виготовленням побутової хімії.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Від початку повномасштабного вторгнення рф компанія намагалася вивести свої активи в інтересах російських власників. Йдеться про олігарха, який володіє косметичною корпорацією у рф та є членом політичної партії "єдіная росія".

"Топменеджмент підприємства намагався приховати від націоналізації готову продукцію й сировину, вивізши її на територію Одеської області. Для цього керівництво фірми організувало транспортування товару вантажівками, на яких було нанесено символіку гуманітарної організації Червоний Хрест без наявних на те відповідних документів. За ініціативи СБУ цю протиправну схему з виведення активів було заблоковано", — розповідають у СБУ.

Наразі за рішенням суду на косметичний бізнес російського олігарха в Україні наклали арешт. Також у результаті обшуків вилучили техніку, устаткування та готову продукцію. Усі активи підприємства передадуть в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

Читайте також:

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності