• Головна
  • Новини
  • У Львові на залізничному вокзалі з'явився проєкт "Ековолонтерство"

У Львові на залізничному вокзалі з'явився проєкт "Ековолонтерство"

У Львові на залізничному вокзалі з'явився проєкт "Ековолонтерство"

У Львові з'явився проєкт "Ековолонтерство". Його започаткувала команда волонтерів "Медико-психологічної допомоги", які від початку повномасштабної війни допомагають внутрішньо переміщеним особам на залізничному вокзалі у Львові.

Про це повідомляє ЛОВА.

Окрім допомоги переселенцям, які щодня прибувають на Львівщину, волонтери допомагають в екологічному плані — збирають та сортують сміття.

"Проєкт має три основні напрями роботи. Це збір та переробка органічних відходів, пластику та макулатури. Ініціативу успішно реалізовують упродовж останніх трьох місяців. Увесь папір віддають на вторинну переробку. Навіть налагодили співпрацю з місцевою компанією "ЛАТА ПП", яка зголосилась переробляти зібраний папір", — йдеться в повідомленні.

Після такої переробки волонтери отримують паперові стаканчики.

Разом з тим від гуманітарної допомоги, яку надають переселенцям, на вокзалі залишається багато інших, придатних для переробки речей. Це стосується й пластику. Тож волонтери додатково шукають компанії, які готові допомогти з його переробкою.

Охочі долучитися до доброї справи, пишіть на електронну адресу волонтерів «Медико-психологічної допомоги»: [email protected].

Нагадаємо, проєкти громадського бюджету Львова відновлять після війни.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності