• Головна
  • Новини
  • У ЗСУ та в правоохоронних органах служать близько 1 млн осіб, — Міноборони

У ЗСУ та в правоохоронних органах служать близько 1 млн осіб, — Міноборони

У ЗСУ та в правоохоронних органах служать близько 1 млн осіб, — Міноборони

До Державної прикордонної служби України прийнято 60 000 осіб

Після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну до ЗСУ мобілізували 700 000 осіб.

Про це розповів Міністр оборони Олексій Резніков, повідомляє Forbes.

Крім того, до Державної прикордонної служби України прийнято 60 000 осіб, до Національної гвардії — 90 000 осіб, а до Національної поліції — 100 000 осіб. Таким чином, зараз у ЗСУ та в правоохоронних органах служать близько 1 млн осіб.

За словами Резнікова, через воєнні дії Україна перетворилась на свого роду полігон, де застосовуються нові види озброєння, інноваційні рішення.

"Сьогодні — це величезний полігон, на якому будуть проходити випробування. А це означає, що технологічні речі, інноваційні рішення і пропозиції будуть тут мати попит. Тому утворення спільних підприємств, нехай навіть вони будуть розміщені спочатку в країнах східної Європи, але для України, нехай вони будуть розміщені на теренах західної України в захищених місцях, але це сьогодні вже реальний запит", — заявив Резніков.

Він зазначив, що Міністерство оборони працює над постачанням до України сучасних зразків озброєння натовського характеру — це артилерія, броньовані машини, засоби ураження, і всі вони потребуватимуть ремонту, відновлення.

Як зазначив міністр, "існує невичерпний перелік всього, що пов’язано з підвищенням обороноздатності, із сектором безпеки та оборони, і це має спонукати бізнес до інвестицій".

Нагадаємо, 24 лютого о 5 ранку росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності