• Головна
  • Новини
  • Скабєєва, патріарх кіріл та речниця МЗС рф: ще 29 російських діячів потрапили під санкції Канади

Скабєєва, патріарх кіріл та речниця МЗС рф: ще 29 російських діячів потрапили під санкції Канади

Скабєєва, патріарх кіріл та речниця МЗС рф: ще 29 російських діячів потрапили під санкції Канади

Канада в межах санкцій заборонила в’їзд тисячі громадян російської федерації, включно з президентом владіміром путіним

Проти ще 29 російських діячів Канада запровадила персональні санкції. До санкційного списку додали представників російських джерел дезінформації та пропаганди, а також 15 компаній, залучених до цієї діяльності.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Зокрема, у списку — владімір гундяєв (кіріл), речниця МЗС рф марія захарова, пропагандистка ольга скабєєва.

"До переліку юридичних осіб, на яких накладають санкції, потрапили "Роскомнадзор", "Россия 1", "НТВ", "Россия 24", Vesti.Ru, RT, Sputnik, "Россотрудничество", інформагентства ТАСС і REGNUM, "Газпром медіа", "Национальная медиа группа", Всероссиийская государственная телевизио́нная и радиовещательная компания, "Смотрим", — йдеться в повідомленні.

Загалом Канада в межах санкцій, запроваджених проти рф за розв’язану війну, заборонила в’їзд тисячі громадян російської федерації, включно з президентом владіміром путіним.

У кінці червня Канада оголосила додаткові санкції проти фізичних та юридичних осіб, пов’язаних із оборонним сектором росії та Білорусі.

Нагадаємо, Велика Британія 5 липня ввела новий пакет санкцій проти Білорусі та режиму лукашенка за допомогу вторгненню рф на територію України. Запровадили заборону на торгівлю товарами обсягом приблизно 60 мільйонів фунтів, включаючи продукти нафтопереробки, високотехнологічні товари, предмети розкоші, імпорт заліза та сталі з Білорусі.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності