• Головна
  • Новини
  • Ворог намагається вийти на географічні рубежі Донецької області, — Маляр

Ворог намагається вийти на географічні рубежі Донецької області, — Маляр

Ворог намагається вийти на географічні рубежі Донецької області, — Маляр

За даними ГУР, безпекова ситуація довкола України залишається складною

Росія веде війну на виснаження і всі зусилля наразі спрямувала на встановлення остаточного контролю над Луганською областю, який ще так і не встановлений.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила заступниця Міністра оборони Ганна Маляр.

За даними ГУР, безпекова ситуація довкола України залишається складною. Кремль не відмовляється від виконання жодної зі своїх стратегічний цілей відносно нашої держави.

"З огляду на масштаби, завдання та терміни проведення так званої "спеціальної операції", рф станом на зараз веде війну на виснаження. На теперішній час основні зусилля противника зосереджені на встановленні остаточного контролю над Луганською областю, який станом на зараз ворогом ще не встановлений. Найбільш складна обстановка сьогодні склалась на Слов’янському, Краматорському та Бахмутському напрямках. Ворог намагається вийти на географічні рубежі Донецької області", — наголосила Маляр.

На Харківському та Балаклійському напрямку, за інформацією ГУР МО, ворог продовжуватиме стримувати сили оборони від просування в напрямку державного кордону, а також утримувати під контролем логістичне сполучення за маршрутом Бєлгород-Куп’янськ.

Читайте також: 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності