• Головна
  • Новини
  • Більше не буде депутатом України: Новинський відмовився від повноважень нардепа

Більше не буде депутатом України: Новинський відмовився від повноважень нардепа

Більше не буде депутатом України: Новинський відмовився від повноважень нардепа

Новинський заявив, що протягом усього цього часу він займався і продовжує займатися проблемами громадян, які постраждали від бойових дій

Через війну та окупацію Маріуполя бізнесмен і політик Вадим Новинський вирішив скласти повноваження народного депутата України.

Про це повідомив сам Вадим Новинський.

У 2019 році його обрали жителі Маріуполя, інтереси яких він представляв у Верховній Раді України протягом трьох років.

"Це був плідний час спільної роботи. Разом із міською владою міста Маріуполя ми реалізували багато проєктів, які вимагали законодавчої підтримки та злагодженої взаємодії з урядом. І в нас це вийшло. Маріуполь став одним із центрів зростання в Україні, прикладом самоврядування та містом із високим рівнем життя. То справжній зразок того, яким міг би стати весь мирний Донбас. Якби не війна", — написав він.

Новинський заявив, що протягом усього цього часу він займався і продовжує займатися проблемами громадян, які постраждали від бойових дій, – і не лише маріупольців.

За словами політика, ініційований ним Фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці направляв до Маріуполя та інших населених пунктів України гуманітарну допомогу та медикаменти – і виступав у цій справі спільно з Українською православною церквою.

"Я прийняв рішення скласти повноваження народного депутата України та зосередитись на гуманітарних проєктах, на розвитку національної економіки, служінні Українській Православній Церкві та на відновленні зруйнованих храмів", - додав Новинський.

Також він пообіцяв приділяти особливу увагу проєктам "післявоєнного економічного відродження України як країни індустріальної, високотехнологічної та високоосвіченої".

Читайте також: 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності