На Харківщині загинув 20-річний доброволець з Франції

На Харківщині загинув 20-річний доброволець з Франції

Юнак добровільно приєднався до захисників України першого березня

25 червня від отриманих внаслідок артилерійського обстрілу поранень у госпіталі помер 20-річний французький доброволець Адріан Д. Це вже другий воїн родом з Франції, який поклав життя на захист України з початком повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє французьке видання RTL.

Важко поранений Адріан Д. перебував у комі на лікуванні в польовому госпіталі у Харківській області. Юнак був у складі інтернаціонального легіону, який воює разом зі Збройними силами України проти російських загарбників.

Полеглий воїн був одним з перших добровольців, привчавшись до Легіону  першого березня, на початку повномасштабного російського вторгнення. Речник Міжнародного легіону оборони України, норвезький доброволець французького походження Дем'єн Маргу вшанував мужність і відвагу Адріана Д.

Адрієн Д. – другий французький боєць, який загинув на фронті в Україні, після Вілфріда Блеріо, який загинув 1 червня. Полеглого воїна поховали у Франції 30 червня.

Відомо, що полеглий воїн був членом спільноти націоналістів “Misanthropic division” у ніч з п’ятниці на суботу опублікували фотографію 30-річного чоловіка, а також його імовірну особу.

 “Наш брат по зброї загинув 1 червня, захищаючи Європу та Україну від азіатських орд. Загинув чоловіком з автоматом у руках під час російських обстрілів Харківської області. Він жив як справжній чоловік, воював як воїн і загинув як герой. Вічна пам’ять. Героям слава”, – пишуть товариші полеглого бійця. 

За інформацією французьких журналістів, зараз в Україні воюють близько півсотні французів.

Нагадаємо, речник міжнародного легіону України Дам’єн Магру під час пресконференції 13 червня висміяв “почуття самовдоволення” серед західних держав, заявивши, що країні потрібна набагато більша підтримка, якщо вони дійсно хочуть зупинити російське вторгнення і перемогти державу-терориста.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності