• Головна
  • Новини
  • В рф визнали "виснаження" своїх військ, але лякають новими атаками

В рф визнали "виснаження" своїх військ, але лякають новими атаками

В рф визнали "виснаження" своїх військ, але лякають новими атаками

Про такі очікування заявив російський президент путін

Вище керівництво росії на чолі з президентом країни-агресора фактично визнає виснаження власних військ внаслідок значних втрат під час штурму Сєвєродонецька та Лисичанська. Разом з тим, путін погрожує атаки на інших напрямках фронту.

Про таку заяву російського президента повідомило пропагандистське медіа "Интерфакс".

Зі своїми пропозиціями щодо подальших дій до путіна звернулись обоє командувачів російської армії вторгнення. Мова про генерал-полковника Олександра Лапіна, який командує угрупованням на Донбасі, та головнокомандувача російських повітряних сил генерала армії Сергія Суровкіна, який очолює окупаційні сили на Півдні України.

Після розмови президент держави-терориста заявив, що військові підрозділи, які брали участь в операції на території Луганщини, мають наростити свою боєздатність і відпочити. Водночас інші військові з'єднання, за словами путіна, мають і надалі просуватись. Він висловив сподівання, що "на їхніх напрямках все відбуватиметься так само як на Луганському".

Нагадаємо, учора, після важких боїв за Лисичанськ Сили оборони України були змушені відійти із займаних позицій на нові рубежі. Як наголосив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, маленька частина території Луганщини все ще залишається під контролем ЗСУ, і там тривають бої, доки завершується підготовка нової лінії оборони на Донеччині.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності