• Головна
  • Новини
  • Знищували військову техніку, документацію та майно: як росіяни тікали зі Зміїного

Знищували військову техніку, документацію та майно: як росіяни тікали зі Зміїного

Знищували військову техніку, документацію та майно: як росіяни тікали зі Зміїного

В ОК "Південь" розповіли, як росіяни покидали острів Зміїний. Попереджають, що при відступі, вороги могли вдатися до мінування території острова і навколишніх вод.

 "Завершуючи екстрену евакуацію особового складу з острова Зміїний, рашисти знищували військову техніку, документацію та майно. Імовірно, здійснено мінування місцевості, причалу та навколишніх вод біля острова. Для прикриття евакуації противник виконав понад двадцять вильотів авіації з Криму", - йдеться у повідомленні.

Відомо також, що один з винищувачів-бомбардувальників прикриття випустив по Одещині 2 крилатих ракети Х-31, які влучили в сільськогосподарські площі Білгород-Дністровського району.

В ОК "Південь" розповіли також, що внаслідок наших ракетно-артилерійських ударів знищено зенітно-ракетний комплекс "Тор", один з маломірних катерів, причіп, що містив дизель-генератор, радіолокаційну станцію та польовий склад боєприпасів.

Росіяни ж при відступі підірвали транспортно-зарядну машину до ЗРК "Тор", реактивну систему залпового вогню "Торнадо-Г" та над морем втратили гелікоптер".

Військові попереджають, що операція щодо Зміїного триває, адже забезпечення контролю над островом потребує ретельної перевірки та виключення провокацій.

Нагадаємо, учора поспіхом росіяни покинули територію острова Зміїний. Таким чином уся Одеська область вільна від окупантів.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності