• Головна
  • Новини
  • Ракети по ТЦ у Кременчуці випустили літаки, які злетіли із аеродрому в Калузькій області - СБУ

Ракети по ТЦ у Кременчуці випустили літаки, які злетіли із аеродрому в Калузькій області - СБУ

Ракети по ТЦ у Кременчуці випустили літаки, які злетіли із аеродрому в Калузькій області - СБУ

По торговому центрі у Кременчуці було запущено ракети 2Х-22". Випустили їх зі бомбардувальників "Ту-22М3", які злетіли з аеродрому "Шайковка" у Калузькій області рф. Запустили смертоносні ракети у повітряному просторі Курської області. Про це заявив Голова СБУ Іван Баканов.

"На відео з моментом удару чітко видно – окупанти влучили саме у ТЦ, де перебувало багато відвідувачів. Можна порівняти і супутникові знімки міста до та після обстрілу. Тобто всі вигадки роспропаганди спростовуються фактами", - каже Баканов.

В СБУ зазначають, щодо обстрілу заводу, то жодних складів із військовою технікою там не було: він виробляв асфальтозмішувальні установки.

"Якщо виходити з логіки окупантів, то небезпеку для них становлять полиці супермаркетів і навіть асфальтозмішувальні установки. Армія росії – це збіговисько терористів, які обов’язково отримають покарання за свої злочини. Всі докази наразі ретельно документуються", – додав Іван Баканов.

Нагадаємо, 27 червня, росіяни  завдали ракетного удару по ТРЦ “Амстор” у Кременчуці Полтавської області. Внаслідок обстрілу загинуло понад 20 людей, 59 осіб постраждали, пошуки тривають.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності