ЗСУ вдарили по Зміїному і знищили ворожий "Панцир - С1"

ЗСУ вдарили по Зміїному і знищили ворожий "Панцир - С1"

На острові Зміїний росіяни знову понесли втрати. Тут ЗСУ вразили ще один ворожий зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир - С1".  Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

"В Чорному морі продовжується операція на острові, вже є підтвердження враження ще одного зенітного гарматно-ракетного комплексу "Панцир - С1", - йдеться у повідомленні.

І додають, що загалом українські ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали близько 150 вогневих завдань, авіація - 7. Тож росіяни втратили понад 40 військових, 2 гаубиці "Мста-Б" та самохідну - "Мста-С", 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також польовий склад пально-мастильних матеріалів.

Нагадаємо,на Бахмутському напрямку зафіксовано обстріли неподалік Берестового, Покровського і Званівки та авіаційний удар в районі Покровського. Українські воїни зупинили наступ та завдали окупантам значних втрат в районах населених пунктів Клинове і Новолуганське, а також відбили штурм у напрямку Вуглегірської ТЕС. В обох випадках ворог відійшов.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності